Hoteluri si Restaurante
Manual pentru Scolile de Specialitate si nu numai …
Lucrarea HOTELURI SI RESTAURANTE, este prima editie in limba romana a editiei 12 in limba germana, aparuta in 2013, a lucrarii „Restaurant und Gast”, lucrare de referinta in domeniu, utilizata atat ca manual de studiu in scolile de specialitate cat si ca lucrare de baza in activitatea unitatilor de activeaza in domeniul HoReCa.
Lucrarea este destinată atat incepatorilor cat si personalului cu experienta, care doreste sa isi imbunatateasca cunostintele din domeniu, cele peste 700 de pagini full-color acoperind toate aspectele ce privesc aceste domenii.
Grupuri ţintă:
- Elevi ai scolilor de profil
- Ospatari
- Bucatari
- Manageri de Restaurante, Terase, Cafenele, Baruri
- Manageri de Pensiuni, Moteluri, Hoteluri
- Organizatori de evenimente
- Toti cei pasionati de bucatarie … si nu numai
Structura şi utilizarea cărţii
- Cartea a fost creată de o echipă experimentată de autori formată din profesionisti in domeniu.
- Lucrarea are peste 20 de capitole şi este structurată în mod sistematic în funcţie de subiecte.
- Cartea este utilă atat pentru orientarea profesională şi trainingul practic.
- Deasemenea poate fi folosită ca o lucrare de referinţă.
- Explicaţiile sunt insoţite de numeroase imagini colorate, tabele şi grafice.
Din cuprins
- Notiuni de protectia muncii
- Igiena
- Organizarea bucatariei
- Structura alimentelor
- Retete
- Bauturile alcoolice si nealcoolice
- Organizarea unui eveniment
- Tehnici de asezare a mesei
- Marketing
- Organizarea si administrarea unui Restaurant / Hotel
- Produse pentru industria hoteliera
- samd